Support » Fixing WordPress » Did i just loose everything?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Drew Jaynes

    (@drewapicture)

    WordPress Core Developer

    Don’t panic! Your files / settings look to be located at trabvv.be/wordpress but the problem is that your database still thinks your site is pointing to travbb.be/

    Basically, there is currently a disconnect on your server between where the database thinks your login page should be and where your files actually are.

    Also, since it looks like you already have some kind of site hosted in your root directory (at travbb.be/), you’ll want to make sure to add the following line to your .htaccess file in the root directory:

    DirectoryIndex index.php index.html index.htm

    I suggest consulting the Moving WordPress Codex page to clear up any issues you’re experiencing. Hope that helps.

    You might be able to check with your web host. If they have a recent backup, they can typically restore it. I’m not 100% certain, but it’s worth a shot!

    Hey Drew, thank you verry much. I’ve got the site back. Gonna take a better look on how to bring the wordpress site tot the http://www.trabvv.be adress instead of http://www.trabvv.be/wordpress

    Drew Jaynes

    (@drewapicture)

    WordPress Core Developer

    Excellent, glad you got it resolved. Don’t forget to mark this thread resolved. Good luck with your migration.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Did i just loose everything?’ is closed to new replies.