Support » Plugin: ManageWP Worker » Did a restore from your dashboard and lost the website

  • Resolved nanny7

    (@nanny7)


    Hi I did a restore and the whole website got a white screen. I think it might be your plugin not able to use php7 so the host had to put it back to php 5 to get the site back up.

    Can you explain to me why a restore would do this please? Seems weird if it was the backup that was done through the managewp.

    Thanks

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • also meant to say this was the error in my managewp admin

    Reconnect Website

    an hour ago
    Grow Your Own Workforce (gyoworkforce.com.au)

    Oops, we can not connect the regular way. Do you perhaps have a protected or changed WordPress admin URL?
    Restore Failed

    an hour ago

    Failed restoring site https://www.gyoworkforce.com.au/. error: The process finished, but we got an error when we attempted to create the .htaccess file:

    @nanny7 I’m not afiliated with managewp or something similar, but I restored at least 2 times under PHP 7.0 and 7.2 and did not had any problems, my only issue with restoring is that it’s slow, it takes around 10-15 minutes from when you activate to actually see the effects.

    I think you have traffic on your website and due to that, while the website is being transferred, it goes in a white screen of death or some nasty stuff. I suggest locking the website via .htaccess and allowing managewp to restore it fully.
    https://managewp.com/troubleshooting/general/managewp-ips-can-white-list here’s the list of IP’s they are using, I used it on my firewall (had an issue where managewp was not connecting to some of my websites, on same server).

    Hope it helps!

    @nanny7 PHP version should have no relevance to the restoration process. ManageWP is compatible with the latest PHP version and backward compatible with previous versions of PHP.

    thanks guys 🙂

    nanny7

    (@nanny7)

    Hi can you hide the link to the website please it won’t let me edit the post.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Did a restore from your dashboard and lost the website’ is closed to new replies.