WordPress.org

Forums

WP Symposium
[resolved] Desparetly want Symposium to work (4 posts)

  1. myal16593
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have tried to trouble shoot a number of problems of my Symposium install on my website http://smartphoneminimalist.com/ I am using Suffusion theme with custom layouts. I have followed instructions to take the site back to Twenty Eleven theme and I thought I had things worked out. But not quite. I can not even get on the Symposium website to inquire as I get stuck in a loop that asks me to subscribe then tells me my account is not active,complete the subscription payment. I did all that to the point of having activation code. I have deactivated and reactivated three times and am getting rather frustrated. I am sure it is not Symposium that is the issue,I just have not been able to trouble shoot successfully.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-symposium/

  2. Robert
    Member
    Posted 2 years ago #

    Some themes do not play nice with pluggins You said you tried 2011. Please try going to the site again as we had been working on the logina dn it should be working if you have to use a different user name and email. the registeration is right on the front page of the site as the login as well.

  3. Robert
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am the support tech at wpsymposium what was the user name you used there??

  4. myal16593
    Member
    Posted 2 years ago #

    All is good on getting on Symposium site. Now I need to go back to the website and hope that Symposium plays well with Suffusion. Thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WP Symposium
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic