WordPress.org

Forums

Denying load of chrome-extension. Resources must be listed in the web_accessible (2 posts)

  1. Jonny125
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi there,

    I've been having a problem for the last few days with two plugins, and I think I'm right in saying they are both experiencing the same issue/cause. I believe it is Javascript related, but I have close to no experience with JS so am pretty stumped by these problems.

    The plugins I'm using are WP Google Maps and WP Store locator. The WP Google maps, works absolutely fine in IE and Firefox, but doesn't load in Chrome.

    Chrome console:

    Denying load of chrome-extension://ganlifbpkcplnldliibcbegplfmcfigp/scripts/vendor/jquery/jquery.min.map. Resources must be listed in the web_accessible_resources manifest key in order to be loaded by pages outside the extension. /spedi/contact-us/:5
    Uncaught TypeError: undefined is not a function

    The WP Store locator plugin, displays the search boxes appropriately, but when you enter your town/postcode and click search, nothing happens. This occurs in all browsers.

    Chrome console:

    Denying load of chrome-extension://ganlifbpkcplnldliibcbegplfmcfigp/scripts/vendor/jquery/jquery.min.map. Resources must be listed in the web_accessible_resources manifest key in order to be loaded by pages outside the extension. /spedi/find-a-dealer/:1

    The pages in question are:
    http://www.spedi.com/spedi/contact-us/
    http://www.spedi.com/spedi/find-a-dealer/

    WP Google Map version: 2.2.0
    WP Store Locator version: 1.2.13

    Thanks in advance for any advice or suggestions.

  2. GFargo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey Jonny125!

    A bit of a bump / a few questions for you about what kind of environment you're running your WP install on. Is this a local 'test dev' environment you're getting these errors on or on a Virtual Server or Shared Hosting service?

    I'm getting this error and it was being triggered by a Chrome extension that was accessing jQuery. I switched the window to incognito mode & going to the same URL (without any extensions running) and the console error log disappeared.

    Let me know what you find!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic