WordPress.org

Forums

Democracy Stole My Blog (6 posts)

  1. andyhoyland
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hi all.

    I am trying to use the latest version of Democracy on my blog.

    Whenever I activate the plugin my whole blog disappears. I can't get back into the admin section so I have to delete the plugin using my ftp and then try again. I don't know what to do next!

    Any ideas?!

    Thanks in advance
    Andy
    PS The last time I managed to get it working the plugin was in a different language! Anyone come across that one too?!

  2. MichaelH
    Member
    Posted 8 years ago #

    Maybe your upload of the plugin was corrupt. Try reuploading the files to see if that solves the problem.

  3. andyhoyland
    Member
    Posted 8 years ago #

    Thanks MichaelH - I tried that but still have the same problem. I even tried it on another blog that I use and I get the same problem. Is there any way my other plugins could conflict with it?

  4. MichaelH
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hard to say if another plugin is causing the problem but Deactivate the plugins one by one to find the problem-child.

  5. andyhoyland
    Member
    Posted 8 years ago #

    I tried this too! It still didn't work. I will keep going. I am setting up a wordpress blog for another purpose very soon so I may just try using democracy on a clean install and see if I can work it out that way!

  6. andyhoyland
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hmmm. I tried putting democracy onto a new blog on a new server - I downloaded new copies of everything! It still didn't work. I must be doing something wrong!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic