WordPress.org

Support

Support » Multisite » Deleting post/page in multisite crashes sub-site

Deleting post/page in multisite crashes sub-site

  • Whenever I delete a page or a post in one of the sub-sites of my multisite installation and then go to view the site, I get a page populated by repetitions of the following errors:

    Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: nothing to repeat at offset 1 in /home/litquake/litcrawl.org/wp-includes/class-wp.php on line 198
    
    Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: nothing to repeat at offset 1 in /home/litquake/litcrawl.org/wp-includes/class-wp.php on line 199

    Is this a known bug or a problem in my installation? (I have searched the forum posts to no avail.) I believe I’ve heard of a way to go into the database and “un-delete” the posts/pages, but I need a pointer to the details. And, if this is going to happen every time I delete a page/post, it’s not a very practical site.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • No, this is not a known bug.

    I would try manually re-uploading all the WordPress core files, as well as turning off all the plugins. You may have a plugin conflict.

    I re-uploaded the files in wp-admin and wp-includes, and then deactivated the plugins, but it made no difference.

    Additional info: the only subsite that is broken is the one where I deleted the page (litcrawl.org/sf). The primary site (litcrawl.org) and the other subsites (litcrawl.org/nyc and litcrawl.org/austin) are working. Even if I add and delete pages on those subsites, they continue to work properly.

    In the broken subsite, I cannot get to the front end, or to either Pages or Posts in the Admin panel on the backend. I can maneuver through the rest of the Admin area.

    the only subsite that is broken is the one where I deleted the page (litcrawl.org/sf).

    Oh. Huh. Check your DB and see if it needs repairing?

    That’s REALLY weird. Did you turn off all mu-plugins too? Try the Default theme (sometimes functions can bork)?

    Andrea Rennick

    @andrea_r

    Customer Care at Copyblogger Media and Studiopress

    or to either Pages or Posts in the Admin panel on the backend.

    I think this might be a clue, but i’m too brain fuzzy at the moment.

    Hi i have multi worpresssite in my child site if add the post in the page they does not appear in the page. is there any helpe for me

    Regard
    phani

    Andrea Rennick

    @andrea_r

    Customer Care at Copyblogger Media and Studiopress

    Please post in a new thread, and include links and everything you tried.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Deleting post/page in multisite crashes sub-site’ is closed to new replies.
Skip to toolbar