Support » Plugin: Comment Rating Field Plugin » Deleted the field by mistake and now theres now way to add it

  • Resolved dhritijain

    (@dhritijain)


    Hi there,

    First of all, great plugin! Does exactly what is says, no BS.

    I am struggling with a small issue. By mistake i ended up deleting the first default field that comes with the free plugin and now the rating wont show up in my comments form. I cant add that again as theres no option to do that.

    Any way you can help will be greatly appreciated!

    Thanks

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Yes, I am having the same issue. This is after an upgrade, and so I have existing ratings I don’t want to lose.

    To add further note. I was just trying to remove the label of “Ratings:” from being displayed and setting the label to blank is what apparently deleted this.

    So then, now on the comments page I get errors of this sort instead of the ratings being displayed:

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /wp-content/plugins/comment-rating-field-plugin/includes/global/rating-output.php on line 715

    and

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /wp-content/plugins/comment-rating-field-plugin/includes/global/rating-output.php on line 1112

    Plugin Author wpzinc

    (@wpzinc)

    Hi both,

    Ratings will remain – it’s only the field that would have been deleted.

    I’d be keen to access one of the sites in question to understand:
    1. How the default field has been deleted (this shouldn’t be possible),
    2. Provide steps to resolve so you can restore the field (and therefore, resolve errors and see ratings on existing comments).

    Hi wpzinc,

    At this point we restored from a backup and are keeping things on an earlier version of the plugin for now. I assume at some point we will upgrade and if I encounter the same issue then, I’ll post.

    But what I recall happening was after we upgraded there was the label of the field as “Ratings:”. The prior version didn’t show such a label, so I had gone into the settings page and just tried to make the label value blank. Once I submit the page, I guess it caused the field to go away altogether… and that’s when it started having those error messages.

    Plugin Author wpzinc

    (@wpzinc)

    At this point we restored from a backup and are keeping things on an earlier version of the plugin for now.

    Please advise which working version you are currently using. Depending on this version, it’s possible that you may need to upgrade to a newer (but not the newest) version of the plugin, and then upgrade to the newest version. This would ensure correct migration of data.

    We can advise further once we know the above.

    Thanks.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Deleted the field by mistake and now theres now way to add it’ is closed to new replies.