WordPress.org

Forums

Page Builder by SiteOrigin
Delete Columns Not Working (3 posts)

  1. monkeehub
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi there,

    Just having a play around with this (potentially amazome) plugin, but having some trouble with a fairly basic function; the ability to delete a column(s) once added.

    When I mouse-over the minus button to try to delete a column, I get a little black overlay box 'DELETE' that actually prevents me hitting the delete button!

    See screengrab for example

    Have tried clicking 3 million times all around the button trying to sneak in under the overlay but no luck yet.

    Tried on multiple pages with different themes also - still no joy.

    Any help please?

    http://wordpress.org/extend/plugins/siteorigin-panels/

  2. Greg Priday
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    The way I coded Page Builder, you actually need to click the delete button 3 million and one times before it deletes.

    Just kidding :) that looks like another plugin is adding some CSS that's breaking the delete button. The button is a jQuery UI button, so the most likely explanation is that another plugin is adding its own jQuery UI theme.

    I'll add some CSS to try make those buttons a little more robust against conflicts. If possible, could you email me a screenshot of your installed plugins?

    greg@siteorigin.com

  3. monkeehub
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Greg - just pinged you a screeny via email.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Page Builder by SiteOrigin
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic