Support » Plugin: Autonami Marketing Automations For WordPress » Delayed emails not sending for automations

  • Resolved codyns

    (@codyns)


    Hey guys, I love your plugin, but for some reason whenever I set an automation with a delayed email action, the email never sends. The task just stays in the “Scheduled” status, but never sends and reaches its “Complete” status.

    Interestingly, I notice that if I install or update any other plugin on my site, THEN the tasks will execute and the delayed emails will send. …werid.

    I read this thread here in your support section and set up a cron job as mentioned, but that didn’t solve the problem. In any case, it doesn’t look like my cron jobs were disabled on my server to begin with, but I thought I’d try anyway.

    I also enabled the plugin’s logging and read through the logs that were generated, but nothing looks incorrect or out-of-place.

    I can’t figure this one out. Any ideas?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author amans2k

    (@amans2k)

    Hi @codyns

    We actively monitor tickets via our support desk.
    So, for quicker response. Do contact us here buildwoofunnels.com/support

    It seems to me definitely a cron issue. Autonami relies on WP CRON much.

    The endpoint of the worker if you add as a cron on your hosting. Then the tasks would execute without delays.

    We would require the wp admin details as well.

    So, contact us here buildwoofunnels.com/support

    We will definitely resolve the query.

    Closing this thread now.

    Thanks!

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Delayed emails not sending for automations’ is closed to new replies.