Support » Plugin: Network Subsite User Registration » Default template settings

  • Resolved Ludovic S. Clain

    (@ludovicsclain)


    Hi,
    thank you for this very useful plugin, i’m asking me why when i’m on local-signup page, all my design tweaks are bypassed, how can I just make everything inherited please?
    My regards,
    Ludovic

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author Justin Fletcher

    (@justinticktock)

    Hi .. The appearance will be coming from your Astra theme.

    Can you give me some idea if you have tried to use the WordPress Customizer or in additional CCS code to change the appearance ?

    and what is not working as you expect ?

    Thread Starter Ludovic S. Clain

    (@ludovicsclain)

    Hi Justin,
    thank you for your reply, I think that not (“appearence will be coming from your Astra theme”), only custom CSS that I have is for my question/answer plugin, see by yourself the difference between my main page ๐Ÿ‘‰ https://mentorat.waiomizik.re/ and the Signup page ๐Ÿ‘‰ https://mentorat.waiomizik.re/local-signup/ fonts, menu, widget, button are not inherited from my theme.
    I made a screencast for you ๐Ÿ‘‰ https://www.screencast.com/t/IwhvAc3c3
    thank you for your help!
    My regards,
    Ludovic
    PS: when my subscribers click on their link to activate their account after registration, they fall on a page where they can see their login and password, then there is a sentence like “Login or Come back to Home” … the login link is the main website (not the subsite), so when they login they fall on the main site home page ๐Ÿคจ

    Plugin Author Justin Fletcher

    (@justinticktock)

    I can see between pages that there are missing stylesheets for example..
    <link rel=’stylesheet’ id=’astra-addon-dynamic-css’
    <link rel=’stylesheet’ id=’elementor-icons-css’
    <link rel=’stylesheet’ id=’elementor-animations-css’
    <link rel=’stylesheet’ id=’elementor-frontend-css’
    <link rel=’stylesheet’ id=’elementor-pro-css’
    <link rel=’stylesheet’ id=’elementor-post-55-css’

    looking at one part of the differences..

    1) The https://mentorat.waiomizik.re/demander-de-laide/ page has the footer as a white background.

    .footer-adv-overlay {
    background-color: #fdf8f5;
    }

    and this comes from the theme https://mentorat.waiomizik.re/wp-content/uploads/sites/8/astra/astra-theme-dynamic-css-post-55.css?ver=1584778045

    2) The https://mentorat.waiomizik.re/local-signup/ page has the footer as a black background

    .footer-adv-overlay {
    background-color: #3a3a3a;
    padding-top: 70px;
    padding-bottom: 70px;
    }

    and this comes from https://waiomizik.re/wp-content/themes/astra/assets/css/minified/style.min.css?ver=2.3.4

    one simple qustion do you have caching of your style sheets?
    have you cleared this out ?

    Thread Starter Ludovic S. Clain

    (@ludovicsclain)

    Hi Justin, thank you for your time, CSS refreshed from Astra and Elemenor, Empty Cache and Hard Reload the Local Signup page and problem still the same.
    Astra : https://i.imgur.com/JK7kIed.png
    Elementor : https://i.imgur.com/3ydnGSa.png
    Is there anything else I can do?
    My regards,
    Ludovic

    Plugin Author Justin Fletcher

    (@justinticktock)

    There is a mix of the sub-site and the main network site being used with the NSUR plugin as the registration acutally happens on the main site for the network. However, that does all happen behind the scenes and only comes into play when you submit a new user registration. so for you I think its the sub-site that is the issue.

    I suggest you could look at debugging by stripping back to find the issue. I’ve always pointed people to scribu’s post here to follow as a good flow for finding the offending plugin or theme.

    https://github.com/scribu/wp-posts-to-posts/wiki/Troubleshooting

    let me know how you get on.

    Thread Starter Ludovic S. Clain

    (@ludovicsclain)

    Thank you for your help,
    It’s just the appearance, it doesn’t really matter in the end, after the activation link and the fact that users are redirected to the main site, can you do something about it?

    Plugin Author Justin Fletcher

    (@justinticktock)

    Thanks for re-commenting on that, I don’t think anyone has spotted that fully. The reason for the login to be redirected to the main network site is since this is all default WordPress as the registration is on the Network as a whole.

    However, there is a hook in the code that I should be able to capture and change where people get directed on the “log in” link for the “Your account is now active!” welcome page. I’ll have a look at doing something here when I get chance.

    Plugin Author Justin Fletcher

    (@justinticktock)

    added to the next version 2.8 when released…

    New: Initial page supplied on new user account activation has been updated with new links to the sub-site login page and also sub-site home page, rather than the network main site.

    Thread Starter Ludovic S. Clain

    (@ludovicsclain)

    You are great, thank you for listening to your users with so much attention, you have just won one more fan!

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Default template settings’ is closed to new replies.