Support » Plugin: SrbTransLatin - Serbian Latinisation » Default ćirilica?

 • Svaka čast, neke stvari koje me ugrađeni transliterator srpske verzije WordPress-a nije mogao da prevede(npr datume članaka), kod Vas radi odlično.

  Međutim, novi korisnik vidi automatski latinicu što je super, ali ja kao admin npr na članku i dalje vidim ćirilicu, dok chrome incognito pokazuje latinicu.

  Da li postoji neki url kao što je bilo /?lang=lat gdje bi se moglo sve prebaciti i za mene, jer nisam našao u dokumentaciji.

  Koristmo Qtranslate XT za dva jezika i za sada sve radi odlično! Svaka čast!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
 • Najverovatnije imaš probolem sa kolačićima. Kada otvoriš neku stranicu u jednom pismu zapamti ti koje je to pismo i posle ti otvara to pismo po default-u.

  Otvori bilo koju stranicu u latiničnoj verziji i vidi hoće li ti posle raditi.

  Očekujem da će Sibin uskoro pustiti novu verziju koja ovo rešava. Davno je obećao.

  Hvala na odgovoru. I ja sam mišljenja da su kolačići. Zato mi i treba info, kako se prebacuje? Da li postoji url kao što sam naveo ili neki kod koji mi omogućuje switcher?

  Realno mogu da napravim stranicu, ograničim na admina, ubacim, prebacim sebe i izbrišem stranicu.

  Ne nađoh u dokumentaciji.

  Ako si na sajt stavio izbor wisget za izbor pisma samo otvori bilo koju stranicu i izaberi pismo, on ce to sacuvati u kolačiću.

  A u narednoj verziji koju je Sibin već trebalo da okači, trebalo bi da je omogućeno da se isključe kolačići i to će da reši problem.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.