Support » Plugin: LiteSpeed Cache » Debugging process

  • Resolved szmek9

    (@szmek9)


    Hi,
    I noticed that the plugin Sensei Woothemes is not working properly on quiz page, when LiteSpeed Cache is enabled. I was trying to debug an issue, because there are many settings there in Lite Speed Cache.

    But I need to understand one thing. If I turn off Lite Speed Cache in settings in General Tab (First Tab), and clear cache does it also mean that other settings from Optimize & Tuning tab also are inactive? Because I tried to turn off this first setting, the problem persists, and than when I turned off the whole plugin in plugins wordpress the problem disappears. So I am not sure if the problem in reality is in my Lite Speed settings or in the LiteSpeed core?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Support Uniqe_Eric

    (@eric780217)

    Hi @szmek9,

    You are right, turn off LiteSpeed cache will only disable cache function.

    When you find out “Sensei Woothemes is not working”, did you enable any optimize functions?

    And which page is quiz page?

    Best,
    Eric

    Plugin Support LiteSpeed Lisa

    (@lclarke)

    Hi @szmek9,

    I’m going to mark this topic “Resolved,” due to lack of activity.

    If you still need help, we’ll be happy to reopen the topic. Please provide the previously requested information, if so.

    Thanks!

    So the problem still persists.

    I disabled all the optimize options and problem still persists. It only works when I click on Lite Speed Cache Settings – > Debug -> Disable All Features (ON) this problem does not appers. I use the newest version of Lite Speed Cache, Sensei and WordPress. PHP is 7.1

    You need to be logged in to do the test. Can I sent a private message with detail login somwhere for testing? I can record a video for you.

    Moderator Jan Dembowski

    (@jdembowski)

    Forum Moderator and Brute Squad

    @szmek9 Don’t start a new topic about a topic. You can continue here and un-resolve this one if you need to.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Debugging process’ is closed to new replies.