Support » Fixing WordPress » Debug: Setting up .htaccess file . . . Should we use webp?

  • Jim

    (@jwmc)


    I’m suddenly getting a constant stream of these messages in the debug log. I have no idea what is generating them, and Google has recorded one mention of such a thing, apparently associated with WP Optimize, but the the referred page could not be found. Can anyone help?

    EDIT: sorry, I did finally find it in the WP Optimize plugin support forum. Please ignore.

    [06-Jun-2022 14:30:02 UTC] [DEBUG] : Setting up .htaccess file
    [06-Jun-2022 14:30:02 UTC] [DEBUG] : Should we use webp? 
    [06-Jun-2022 14:30:02 UTC] [DEBUG] : 
    [06-Jun-2022 14:30:09 UTC] [DEBUG] : Setting up .htaccess file
    [06-Jun-2022 14:30:12 UTC] [DEBUG] : Setting up .htaccess file
    [06-Jun-2022 14:30:12 UTC] [DEBUG] : Should we use webp? 
    [06-Jun-2022 14:30:12 UTC] [DEBUG] : 
    [06-Jun-2022 14:30:13 UTC] [DEBUG] : Setting up .htaccess file
    [06-Jun-2022 14:30:13 UTC] [DEBUG] : Should we use webp? 
    [06-Jun-2022 14:30:13 UTC] [DEBUG] : 
    [06-Jun-2022 14:30:54 UTC] [DEBUG] : Setting up .htaccess file
    [06-Jun-2022 14:30:55 UTC] [DEBUG] : Should we use webp? 
    [06-Jun-2022 14:30:55 UTC] [DEBUG] : 
    
    • This topic was modified 2 months ago by Jim.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • alexandrejf23

    (@alexandrejf23)

    seria uma boa ideia talvez, ter a opção de disponibilizar o nome do banco de dados, usuário, senha de usuário, quando o banco já existe, ou seja já foi gravador no servidor junto com o BD, isso quando estivermos no vamos lá, do cadastro do site no wordpress. grato.

    sinanisler

    (@sinanisler)

    yeah webp is just a another image format.

    it was asking for optimization setting.

    Thread Starter Jim

    (@jwmc)

    It’s asking the debug log? Every second? Without identifying itself? That doesn’t seem at all right. It seems like some development code they forgot to delete.

    • This reply was modified 2 months ago by Jim.
    sinanisler

    (@sinanisler)

    yep that sounds weird not normal.

    well if it’s doing that just change the plugin use better one. 🙂

    • This reply was modified 2 months ago by sinanisler.
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.