Support » Plugin: WP Mail SMTP by WPForms » Debug information

  • Resolved ziplo

    (@ziplo)



    debug info:

    Versions:
    WordPress: 4.9.1
    WordPress MS: No
    PHP: 5.6.31
    WP Mail SMTP: 1.2.2

    Params:
    Mailer: mail
    Constants: No

    Server:
    PHP.mail(): Yes
    Apache.mod_security: No

    What i need to do? Thank you very much

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Slava Abakumov

    (@slaffik)

    As far as I can see, you have not configured the plugin at all.

    Please visit this page: https://wordpress.org/plugins/wp-mail-smtp/ – and read the possible mailers that you can use to send emails. There will be links to configure any of them.

    You need to switch from Default (none) mailer to anything else in plugin settings.

    Wizardkillyou

    (@wizardkillyou)

    I have exactly the same problem

    Versions:
    WordPress: 4.9.2
    WordPress MS: No
    PHP: 5.6.30-0+deb8u1
    WP Mail SMTP: 1.2.2

    Params:
    Mailer: mail
    Constants: No

    Server:
    PHP.mail(): Yes
    Apache.mod_security: No

    I dont see what’s more to configure in the plugin.. what should i do ?
    Thanks 🙂

    Plugin Author Slava Abakumov

    (@slaffik)

    You need to switch from Default (none) mailer to anything else in plugin settings.

    Wizardkillyou

    (@wizardkillyou)

    Ok that’s if I want to use another mailer, I tried with Google and It worked.
    But if i want to make it working with default php system, can the plugin point where is my problem ?

    Thank you very much !

    Plugin Author Slava Abakumov

    (@slaffik)

    No. Default won’t just work on your server, nothing to do here other than contact support of your hosting company and do some magic.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Debug information’ is closed to new replies.