Support » Plugin: W3 Total Cache » Debug breaks site

  • Resolved Marek Jakubčík

    (@forusak)


    I just tried debuging for a while, and when I turned it off the site was working only until I hit reload or hard reload. After that my hosting shows the error page. Noncached site (when logged in) is still working. I turned debuging back on and everything is working, but I can’t keep it on…

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Support Marko Vasiljevic

    (@vmarko)

    Hello @forusak

    I am sorry about the issue you are experiencing with debugging and I am happy to assist you with this.
    Have added define( 'WP_DEBUG', false ); to your wp-config.php? Also make sure to add define( 'WP_DEBUG_DISPLAY', false ); and purge all cache as there is a possibility that the page was cached after you enabled debugging.
    I hope this helps!

    Debug was true, now is all false and no difference. For nonlogged visitors it gives error.

    500 Internal Server Error
    The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Either the website is misconfigured or there was an error in a CGI script.

    I have cleared cache many times, turned off cloudflare.
    Site is only working when I turn on page caching + its debuging or when I deactivate plugin. Other combinations doesn’t work.

    Plugin Support Marko Vasiljevic

    (@vmarko)

    Hello @forusak

    Can you please completely remove and re-install W3 Total Cache with following instructions:

    1. Purge Cache
    2. Deactivate and Delete Plugin
    3. Check .htaccess File (make backup)
    W3TC will create many directives in the .htaccess file to control caching behavior. Each section will start and end with comments like “#BEGIN W3TC Page Cache core” and “#END W3TC Page Cache core”.
    Ensure that no residual entries are leftover in your .htaccess file after deleting the plugin.
    4. Delete wp-content files and folders
    – cache folder
    – w3tc-config folder
    – object-cache.php (if exists)
    – advanced-cache.php (if exists)
    – dbcache.php (if exists)
    – upgrade folder
    – delete the wp-content/plugins/w3-total-cache folder (if exists)
    5. Delete Cached Files from CDN (if using CDN)
    Besides deleting all the relevant files, if you use CDN then ensure to purge the cached content from your CDN. This is necessary when you enabled the minify option in W3TC settings. You should delete the minified and combined scripts and CSS files from your CDN server to avoid the site breaking on the browser.

    6. Go to your wp dashboard and re-install W3 Total Cache
    Thank you!

    Fixed.
    I tried turn on debuging again and turn off and no problem.
    Thanks for help!

    Plugin Support Marko Vasiljevic

    (@vmarko)

    Hello @forusak

    You are most welcome!
    We would really appreciate it if you could take a minute and post a review here. This will help us to continue offering a top-notch product to users. Thank you for your help!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Debug breaks site’ is closed to new replies.