[resolved] Deactivating plugin messed up my installation: HELP! (5 posts)

  1. Torieanism
    Posted 5 years ago #


    I really need some urgent help here, for I deactivated Buddy Press (because I decided wait a while, before I started using it). When I did deactivate it, doing so basically screwed up my whole installation, because I now cannot even get into the wp-admin or even the front page. I get the following message come up:

    Warning: require_once(BP_PLUGIN_DIR/bp-themes/bp-default/_inc/ajax.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/content/.../wp-content/themes/sense-and-sensibility-bp/bp/bp-functions.php on line 4

    Can anyone please help in rectifying this situation, for I really do not want to have to delete the whole thing and reinstalling it (fortunately I had not begun to start posting yet).

    Thanks in advance.

  2. Because the theme (mine) is calling the plugin directly. So, disable the theme via ftp.

  3. Torieanism
    Posted 5 years ago #

    Ta for that. What would be the best way for me to do that? I've not disabled a plugin or theme that way before, so do not want to mess it up further.

  4. Go in via ftp, find the themes directory and rename the sense&sensibility folder. this will case WP to not find the theme, and reset it to the twentyten theme.

    you might have to refresh the wp screen a couple times.

  5. Torieanism
    Posted 5 years ago #

    Thank you for that, it now appears to have fixed the problem :0).

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic