Support » Plugin: XML Sitemaps » de_DE_formal seemed not to work

  • Resolved Nikelaos

    (@nikelaos)


    Hello @arnee ,

    first of all: thank you for your plugin!

    I have a multisite-installation and your plugin isn’t activated for the whole network, just for one site of it.

    This site is running de_DE_formal. All looks alright, but your plugin shows english…

    I’ve checked /wp-content/languages/plugins, google-sitemap-generator-de_DE_formal.mo and ….po files are present.

    So, what can I do…?

    Thanks for support!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Hello @nikelaos

    first of all the naming is incorrect.

    The files should be named sitemap-de_DE_formal.mo and sitemap-de_DE_formal.po.
    Then it will work.

    Thread Starter Nikelaos

    (@nikelaos)

    Thank you, @mumbomedia , for your hint!

    I’ve copied sitemap-de_DE.* of /wp-content/plugins/google-sitemap-generator/lang to /wp-content/languages/plugins cause I couldn’t find sitemap-de_DE_formal.* in the lang-dir of the plugin and it works now.

    I don’t now how google-sitemap-generator-de_DE_formal.* comes to /languages/plugins, I haven’t copied that…

    So far, thanks again!

    mumbomedia

    (@mumbomedia)

    Your welcome.

    Glad to hear that I could help.

    Btw. for formal german pages I recommend using this plugin:
    https://wordpress.org/plugins/language-fallback/

    With this plugin you can setup the regular german translation as a fallback if a theme or plugin doesn’t provide a formal translation.
    Also Loco Translate is an helpful plugin because you can edit the translation files on the server and therefore you haven’t to install an editor on your pc like Poedit (which is often updated and your get a update message everytime you open a file with it).

    Thread Starter Nikelaos

    (@nikelaos)

    Thanks for that hints, @mumbomedia !

    I’ve installed Language Fallback an Loco Translate and think, this is really helpful stuff…

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘de_DE_formal seemed not to work’ is closed to new replies.