Support » Plugin: Nevobo Feed » “De opgegeven Feed kan niet worden verwerkt.”

 • Resolved jmmk

  (@jmmk)


  Nadat de Nevobo-feed een paar jaar prima heeft gedraaid op een twintigtal plaatsen op de site van Ardea2 (voorpagina, tabs ‘junioren’ en ‘senioren’ plus alle teampagina’s), krijg ik nu ineens op al deze plekken de melding “Nevobo Feed: De opgegeven Feed kan niet worden verwerkt.”

  Bij andere verenigingen (bijvoorbeeld hier) zie ik dat de plugin wel werkt. Dus ik vermoed dat het probleem niet in de plugin zit, maar waar dan wel? Waar begin ik te zoeken?
  Ik heb natuurlijk even de andere vragen in dit hulptopic doorgewerkt, en die zijn allemaal van redelijk lang geleden. En bij die van begin eind 2018/begin 2019 (nu de meest recente) zie ik alleen de supportvraag maar geen antwoord, terwijl de opgegeven link nu wél werkt, het is dus opgelost.

  Dit is een voorbeeld van de code die ik gebruik: [nevobo feed=”https://api.nevobo.nl/export/vereniging/CKL6Z4B/programma.rss” aantal=8 sporthal=1 nevobo_maps=1] . De RSS-feed erin lijkt het goed te doen, mijn Opera-browser komt zelfs met een keurig geformatteerd resultaat terug.
  M’n WordPress-versie is 5.2.3.

  The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
 • Zo te merken is het opgelost? Wat was het probleem?

  Inderdaad, opgelost. Ook voor mij een verrassing.

  Hmm, geen idee wat hier gespeeld heeft. Ben er vanaf vrijdag af en aan mee bezig geweest, zonder resultaat, maar vandaag niks aan gedaan. Jouw opmerking deed me weer even bij de site kijken, en inderdaad.

  Het enige idee waar ik op kan komen, is dat er een instelling bij m’n provider niet goed stond (zoiets was al eerder in dit topic gemeld) en dat dit weer is rechtgezet. Geen bemoeienis mijnerzijds in elk geval.
  Nou, het blijkt geharrewar om niks, nu. Ik zal m’n provider even een mailtje sturen, handig om te weten voor de toekomst om te checken…

  Vrijdagavond lag toevallig de volleybal.nl site eruit op dit punt.

  Ja, maar het probleem is het hele weekend en een deel van de maandag nog doorgegaan. En de feed werkte keurig als ik ‘m zó in de browser plakte…

  Er was inderdaad een storing bij de RSS feed. Gelukkig was dit snel verholpen. De plugin werkt met cache. Dit zorgt ervoor dat de feed tijdelijk in het geheugen blijft staan. Dit staat standaard op volgensmij 2 a 3 dagen. Dus dit kan best het probleem zijn geweest.

  OK, dan trek ik het support ticket in dat ik naar m’n provider heb gestuurd.

  Is er een manier om de cache te legen?

  Hmm, da’s niet fijn. Dan is er ook geen simpele manier om te checken of de cache het probleem is.
  Nu ja, so far, so good. Het ligt gelukkig niet aan de plugin en al m’n feeds doen het weer.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
 • The topic ‘“De opgegeven Feed kan niet worden verwerkt.”’ is closed to new replies.