WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Date format for calendar link not working

[Resolved] Date format for calendar link not working

  • When I click the widget calendar link to December 7, 2012, the link that is generated is:
    http://www.revenuegrowthclub.com/members/2012/12/07/

    Instead of going to that url, it gets automatically redirected to the home page:
    http://www.revenuegrowthclub.com/members/

    The url that does work to show the posts for that day is:
    http://www.revenuegrowthclub.com/members/2012/12/7/

    So the date has changed from “07” to “7” without the zero. However, the calendar will not link to that url, and it’s a different format from all the other calendar days.

    All the other date links from the calendar that I have tried work, including other single-digit days.

    A little background: I have been attempting to get password protection on the blog posts so it will be a membership site. I have tried three member access/privacy plugins, to no avail. Finally, none of the posts would come up under any circumstances. This problem persisted even after all the member access/privacy plugins were disabled. Resetting permalinks solved the problem *except* for this one calendar link.

    Any suggestions for making the posts come up at http://www.revenuegrowthclub.com/members/2012/12/07/ ?

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Never mind, I worked around the problem by changing all the posts that had been published on December 7th to December 6th. Now it all appears as it should.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘[Resolved] Date format for calendar link not working’ is closed to new replies.
Skip to toolbar