WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Database errors when activating MailPress on WP 3.0 in MS mode

Database errors when activating MailPress on WP 3.0 in MS mode

  • RavanH
    Participant

    @ravanh

    Hi,

    I noticed some weird behaviour by MailPress 5.0 activated on a sub-site of a WP 3.0 installation in Multi-site mode. Somehow there seems to be some user data (like Newsletter category subscribtion and geotag info) missing. In the PHP error log I find:

    [19-Jun-2010 22:35:53] WordPress database error Multiple primary key defined for query ALTER TABLE 4V_6_mailpress_mailmeta ADD PRIMARY KEY (meta_id) made by activate_plugin, do_action, call_user_func_array, MailPress->install, include, dbDelta
    [19-Jun-2010 22:35:53] WordPress database error Multiple primary key defined for query ALTER TABLE 4V_6_mailpress_mails ADD PRIMARY KEY (id) made by activate_plugin, do_action, call_user_func_array, MailPress->install, include, dbDelta
    [19-Jun-2010 22:35:54] WordPress database error Multiple primary key defined for query ALTER TABLE 4V_6_mailpress_stats ADD PRIMARY KEY(stype, sdate, slib) made by activate_plugin, do_action, call_user_func_array, MailPress->install, include, dbDelta
    [19-Jun-2010 22:35:55] WordPress database error Multiple primary key defined for query ALTER TABLE 4V_6_mailpress_usermeta ADD PRIMARY KEY (meta_id) made by activate_plugin, do_action, call_user_func_array, MailPress->install, include, dbDelta
    [19-Jun-2010 22:35:56] WordPress database error Multiple primary key defined for query ALTER TABLE 4V_6_mailpress_users ADD PRIMARY KEY (id) made by activate_plugin, do_action, call_user_func_array, MailPress->install, include, dbDelta

    What’s wrong?

    http://wordpress.org/extend/plugins/mailpress/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Database errors when activating MailPress on WP 3.0 in MS mode’ is closed to new replies.