Support » Plugin: Gutenberg » database break at point of use

  • Resolved hozefasmile

    (@hozefasmile)


    Environment:
    Wordpress version 5.2
    inbuilt gutenberg
    All plugins disabled
    Shared hosting in apache server with php version 7.3 and mysql version 5.6.38

    What the error is?
    When I try to create new page in wp-admin it throws error “Warning: Creating default object from empty value in /home/uniqueu0/public_html/uniblocks/wp-admin/includes/post.php on line 709” and not able to add new post as editor not loading and also instead of publish button “Submit for Review” button is showing

    On All pages http://uniquesweb.co.in/uniblocks/wp-admin/edit.php?post_type=page , showing error “Warning: mysqli_query(): (HY000/1030): Got error 28 from storage engine in /home/uniqueu0/public_html/uniblocks/wp-includes/wp-db.php on line 2007”

    already created pages accessible, but whatever changes I am making not updating and update showing “Updating failed” error.

    When I logged out and then trying to login again in http://uniquesweb.co.in/uniblocks/wp-admin/ , I am not able to login, not even showing any error, when try to reset password, it also not working.

    When the error started?
    I had created a custom block and then I had created reusable block using it and then I have added it in a new page and then when I change that reusable block no normal block and saved the page, after then the issue started.

    Please anybody have a solution to it? its a test site though, but I am trying to making a big project based on gutenberg editor, so want to make sure it not produce such a big breakdown in the middle of the project.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hi there,
    Sorry we didn’t get to this sooner. Did you get your problem sorted out? If not, please provide a working URL so we can take a look at it.

    Thanks for your reply,

    Yes it got resolved, I think its due to some file corruption in the wordpress itself, I have reuploaded whole wordpress files and its resolved. Might be it happen due to some virus infection, but not sure.

    Plugin Author Grzegorz (Greg) Ziółkowski

    (@gziolo)

    Nice to see your issue was resolved.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.