WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Data are OK but nothing displayed on widget

[Resolved] Data are OK but nothing displayed on widget

  • I updated from version 2.3.7 to 3.0.3 and initially all data were gone for Last 24h, 7 days and 30 days. While slowly the data were populating again, I noticed that the widget doesn’t display anymore anything.

    Only the widget title is displayed on the home page, anyone can help
    ?

    With previous version everything was perfect, including thumbnails

    https://wordpress.org/plugins/wordpress-popular-posts/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Hector Cabrera

    @hcabrera

    Hi there,

    Are you using a caching plugin? If so:

    Notices
    Starting version 3.0.0, the way plugin tracks views count switched back to AJAX. The reason for this change is to prevent bots / spiders from inflating views count, so if you’re using a caching plugin you should clear its cache after installing / upgrading the WordPress Popular Posts plugin so it can track your posts and pages normally.

    If it’s not the case, please post your site’s URL so I can go take a look.

    Yes Im using and did what you said before but no way to make anything appear on the widget. Now I reverted to the old version to make it work, my website is http://www.cookingwithpeachy.com
    I am using Quick Cache Pro with proper setup on WPP to ajaxify the views.

    Plugin Author Hector Cabrera

    @hcabrera

    Can’t tell what might be happening if you went back to an older version of the plugin 😛

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] Data are OK but nothing displayed on widget’ is closed to new replies.