WordPress.org

Forums

BruteProtect
[resolved] Dashboard widget shows nothing (4 posts)

  1. JoHunter
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just installed this on 2 sites. Both I saved the API succesfully. On one the dashboard widget is populated with the stats. On the other the dashboard widget is there but nothing is in it. I installed both within a few minutes of each other. Can I be sure the second one is working even though the dashboard widget isn't populating with any info?

    http://wordpress.org/extend/plugins/bruteprotect/

  2. Sam Hotchkiss
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi!

    Rest assured, once you've entered your API key, your site is secured-- even if, for some reason, your site cannot see our server for a limited period of time, BruteProtect will fail-safe to a CAPTCHA. If you do not see a CAPTCHA on your login page, that means you are accessing our servers successfully.

    By the way, we've rolled out a new version today to hopefully correct the issue you were having on your dashboard. Please let me know if it doesn't correct the problem!

  3. JoHunter
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Sam, the new version did indeed fix the dashboard problem. Thanks for making such an awesome plugin. Such a great idea. Brute force attacks had been crippling some of my sites. I am deploying it across all of them.

  4. Sam Hotchkiss
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Great, thank you! We've got some REALLY exciting stuff in the pipeline.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • BruteProtect
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.