WordPress.org

Forums

[resolved] Dashboard not working; Site is Down; Error Messages (3 posts)

  1. FakePlasticFish
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi. I posted about this yesterday and have not yet received any response. My site is down, so this matter is urgent to me. Since I am not a WordPress expert, I'm not sure what information to provide or what tags to use. But I will explain the problem as well as I can.

    I'm sorry for reposting, but I'm very anxious to get my site back up.

    Note: I had not changed anything before this happened. Had not upgraded WordPress, added any new plugins, or upgraded any plugins. It just suddenly stopped working.

    On 12/19, I tried logging into WordPress via my Smartphone to approve a comment. I got error msgs (Which unfortunately I did not write down) and the Dashboard looked messed up. I figured it was something to do with accessing through phone, so I disregarded.

    Yesterday (12/20), I logged on via computer, and the Dashboard was still messed up. Here is a partial screen shot:

    http://fakeplasticfish.com/dashboard_screen_shot.gif

    When I go to approve comments, the screen looks like this:

    http://fakeplasticfish.com/dashboard_screen_shot_comments.gif

    I searched around in the WordPress forums and found some people recommending deactivating plugins and reactivating one by one. But apparently, all my plugins have already been deactivate, because I get the message:

    You do not appear to have any plugins available at this time.

    I am, however, able to see all my plugins via FTP, so I know they are there.

    I thought maybe it would help to upgrade to 2.9, which I hadn't done yet. However, when I clicked the link to auto-upgrade, I got these error messages:

    Warning: gzinflate(): data error in /home/content/b/e/t/bethfish/html/wp-includes/http.php on line 1788

    Warning: gzuncompress(): data error in /home/content/b/e/t/bethfish/html/wp-includes/http.php on line 1793

    When I refreshed my site, the only thing that came up was the header. It stopped after the header and before the menu bar. The URL is http://fakeplasticfish.com but right now I have replaced my index page with a page letting visitor's know what's up.

    What further information would you need to diagnose this problem? I am not a WordPress programmer. I am very good at following instructions, but this time, I'm afraid of screwing up the whole thing.

    BTW, my database is automatically backed up every night and emailed to me.

    I copied all my widget information into a document so I can easily recreate it.

    I have backed up everything else I could via FTP.

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 years ago #

    Try re-uploading the wp-admin and wp-includes folders via FTP.

  3. FakePlasticFish
    Member
    Posted 5 years ago #

    Turns out my site got hacked because I didn't upgrade to version 2.9. I am a bad girl. I found a consultant through Twitter @norcross who got it up and running quickly this morning. There was bad code that had been added to every page.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic