WordPress.org

Forums

Dashboard not loading properly (6 posts)

  1. ellenthompson
    Member
    Posted 9 years ago #

    My blog has been running perfectly for 2 weeks.

    All of a sudden, the login is taking 30 seconds to load and the dashboard loads incompletely.

    Thanks for your help!!!

  2. chaaban
    Member
    Posted 9 years ago #

    maybe it's a server problem ? if it's taking time to login ..

    your site run normally ?

  3. ellenthompson
    Member
    Posted 9 years ago #

    yes, otherwise. I appreciate that you tried to help.

    Ellen

  4. d-b-s
    Member
    Posted 8 years ago #

    I had a similar problem (without the long loading time).
    It would stop before loading the rss feeds.
    My workaround was to change wp-admin/index.php:

    Move the lines:

    <?php
    $rss = @fetch_rss(...)
    ...
    <?php } ?>

    below the line:
    <?php _e("Below is the latest news from the...

    This way, at least it shows the various shortcuts instead of an empty page.

  5. elz
    Member
    Posted 8 years ago #

    My dashboard is not loading at all! I tried your suggestion, but still it is not loading. Help!

  6. elz
    Member
    Posted 8 years ago #

    wp-admin/index.php does not load.

    I started removing the first line, then put it back and removed the second etc.

    Once I removed this one:

    require_once (ABSPATH . WPINC . '/rss-functions.php');

    it worked, but only the menu.

    So it is something from outer space!
    How can I change this?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags