WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Dashboard and Export Broken

Dashboard and Export Broken

  • I’m trying upgrading to 2.3 but I’m having two problems: my Dashboard and the Export functions seem to be broken. On the Dashboard, I get this error:

    Warning: require(./wp-blog-header.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/jurgenfa/public_html/dev/wp-content/plugins/index.php on line 4

    The Export simply gives me an empty file.

    I’ve double checked several times that I uploaded all files properly. Does anybody have any ideas how to fix this?

    Thank you.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • I’m interested in what the file index.php (in plugins) is doing/calling. That’s where the error is coming from:

    http://dev.jurgenfauth.com/wp-content/plugins/index.php

    From the wild guess I’m having (it’s morning, I’m halfway through my first cup of coffee, I’m not “on” all the way yet), it appears that you’ve got something calling ./wp-blog-header.php from inside the plugins dir. If all is well, you shouldn’t need to call this file from inside there since the application opens the header file then calls the plugins. ..Unless it’s doing something specific that I can’t think of at this time.

    Thats what is breaking your Dashboard, and possibly more.

    Thank you. I’m on my first cup myself right now 😉 How would I investigate what’s doing the calling? I get this error even when all plugs are deactivated.

    OK, I cleaned out the plugins folder completely and Dashboard seems to be working now. Thanks again. I’ll repopulate it very carefully.

    Any ideas about the export? I realized that it wasn’t working on my 2.1.2 install either. I used phpMyAdmin to backup my db, but it seems odd that the built-in export gives me a blank file.

    Whats happening when you attempt to export? Any errors etc?

    No, no errors. The export page loads fine, I can pick an author or all from the drop down, and hit the export button. A window opens asking me to save a file — with proper name and date — but when I do, the file is empty. It’s either 1 or 0 kb. The same thing happens regardless what option I pick for “restrict author.”

    I am also having this problem. I try and download my export, but it’s a blank file.

    Did you ever find a fix?

    Ditto here. Getting a blank XML file every time I export. I’m using WordPress MU, and this doesn’t occur on every blog, but it does on some. Could it be something in the posts is disrupting the export function?

    I’m using WordPress MU

    they have their own support forum.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Dashboard and Export Broken’ is closed to new replies.