Dasboard not connecting to SubDirectory sites in Multiuser (3 posts)

  1. mlmo
    Posted 2 years ago #

    Hi I am stuck, read many posts regarding this subject but don't find the exact path problem or solution.

    I have setup Bitnami Multisite. This was a SubDirectory install as I am trying to redo sites from SiteGrinder to WP. I have enabled networking in wp-config.php

    /* Multisite */
    define('WP_ALLOW_MULTISITE', true);

    then edited wp-config.php to

    define('MULTISITE', true);
    define('SUBDOMAIN_INSTALL', false);
    define('DOMAIN_CURRENT_SITE', '');
    define('PATH_CURRENT_SITE', '/wordpress/');
    define('SITE_ID_CURRENT_SITE', 1);
    define('BLOG_ID_CURRENT_SITE', 1);

    then edited .htaccess to

    RewriteEngine On
    RewriteBase /wordpress/
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    # add a trailing slash to /wp-admin
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?wp-admin$ $1wp-admin/ [R=301,L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?(wp-(content|admin|includes).*) $2 [L]
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?(.*\.php)$ $2 [L]
    RewriteRule . index.php [L]

    The result I get is strange as it should be handled in .htaccess

    when invoking dashboard this is the result. and the REDIRECT ERROR MESSAGE!

    Obviously, when invoking dashboard, Firefox errors, can't redirect. Bitnami sets the instal up as wordpress/apps/wordpress/htdocs/wp-content

    Are the 2 wordpress sub-directories confusing matters? or, as a newbie am I wrong and clueless?

  2. Is this on localhost?

  3. mlmo
    Posted 2 years ago #

    Yes Ipstenu

    But displayed as Stangely, when setting up Wamp, (single site) it showed as http://localhost/... but then 'single site' everything worked fine.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic