WordPress.org

Forums

Customizr
Customizr won't showupon blog page (16 posts)

  1. cybernuns
    Member
    Posted 1 year ago #

    [Moderator note: Please don't uppercase your title]

    1. My POSTS page is correctly assigned to my Blog.
    2. My Blog page shows my 2 blog entries (site just went Live) but no matter what I do, it won't show a comments box so people can make comments.
    3. If you select a post from "Recent Posts" in the left side widget, it shows BOTH posts TOGETHER with a Comments box.

    I just don't understand why my Blog won't behave.

    Thanks for any help everyone…I've struggled to figure this out for a week.

  2. rdellconsulting
    Member
    Posted 1 year ago #

    Link to site?

  3. cybernuns
    Member
    Posted 1 year ago #

    sandrafilippucci.com

  4. rdellconsulting
    Member
    Posted 1 year ago #

    I suggest you try to change Theme and see if the problem persists (eg twentyfourteen). That will isolate whether its a Czr issue.

    Then, usual diagnostic:

    OK, there's always a symptom we need to eliminate first.
    1) Plugin Conflict
    Deactivate all plugins
    Test if OK

    If OK, reactivate plugins one-by-one to find the culprit

  5. cybernuns
    Member
    Posted 1 year ago #

    THANKS RDELL. Yes, OK...will try your prescription and post results.
    Thanks muchly!

  6. cybernuns
    Member
    Posted 1 year ago #

    No comments appeared on Blog page when I activated twenty fourteen.
    Deactivated each plugin.
    Nope.
    Am wondering if something is not set properly in settings?
    What should the settings be to see Comments on the Blog page?

  7. rdellconsulting
    Member
    Posted 1 year ago #

    Try the Codex

  8. cybernuns
    Member
    Posted 1 year ago #

    I consulted the CODEX (and thank you suggesting that) but
    everything was as it should be, everything was checkmarked to allow comments…even the page I created called, "BLOG."

    If you click "RECENT POSTS" in left side widget however, the comment box shows up.

    It just won't show up on the BLOG page itself.

    Totally befuddled.

  9. cybernuns
    Member
    Posted 1 year ago #

    I deactivated ASKIMET - I wonder if it didn't mess things up somehow? How useful is it anyway? There seem to be mixed reviews about it.

  10. rdellconsulting
    Member
    Posted 1 year ago #

    imho, you'll regret not using Akismet, especially if you allow Comments in your Blog. You'll be spammed without it.

  11. ElectricFeet
    Member
    Posted 1 year ago #

    Check Settings > Reading > Blog pages show at most ... posts

  12. cybernuns
    Member
    Posted 1 year ago #

    OK..comments show up when I try other templates. So it's something with Customizr. Have deactivated the following plugins with no change:

    Yoast SEO
    SG Cache Press
    Updraft Plus
    Google xml Sitemaps
    Askimet

    ANYONE HAVE ANY THOUGHT ABOUT A WORKAROUND FOR THIS?

  13. ElectricFeet
    Member
    Posted 1 year ago #

    Did you spot the checkbox in Customiz'it! > Comments?

  14. cybernuns
    Member
    Posted 1 year ago #

    THanks. I know the simplest things are what we overlook but yes I did. You bet. First thing I did. Will PM anyone with site info if you have a possible solution.

  15. ElectricFeet
    Member
    Posted 1 year ago #

    There are no PMs. You can post the site name here. At worst it links your (anonymous) id to the site in some way; at best it improves your rankings :-)

  16. cybernuns
    Member
    Posted 1 year ago #

    Again, thank you for helping.
    Actually I see that I already have posted the site name at beginning of POst but will do again: http://www.sandrafilippucci.com

    Much obliged.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic