Support » Theme: Hueman » Customizer Never Loads in Chrome with Hueman Addon Plugin Enables

  • I am using Hueman theme on my website: Jafaloo since a very long time. I have updated the theme to the latest version. I do see an issue with loading of the customizer when Hueman addon is enabled. It just stays in a loading screen and never loads. I have tested this on chrome browser. Any help is highly appreciated.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)
  • Hi,

    I am not able to replicate your issue.
    Customizer is working properly with Hueman Theme and Hueman Addons plugin in Chrome.
    Please see my screen-cast.
    http://screencast-o-matic.com/watch/cDlwePQxOd

    You can troubleshooting your issue by using the steps in the following documentation.
    http://docs.presscustomizr.com/article/232-customizer-appearance-customize-is-not-working

    Please keep your software updated before carrying out troubleshooting.

    Thank you.

    Hello,
    I face the same problem than Guru.
    WP4.7 (FR), Hueman 3.3.3, HuemanAddOn 2.0.5, Server Memory 128Mo

    So I did the following troubleshooting steps that Denzel propose. and …. everythings works like a charm but only when hueman addons extension is deactivated.
    I mean…
    when all extensions are deactivated but hueman addons… Nothing works… customizr is just an infinite loading screen
    whan all extensions are activated but huemans addons… it works as expected…

    so it looks like there is a trouble with the hueman add ons…

    I tried using Chromium, Firefox, Edge… same result…. any idea ???
    thanks for your attention and have a nice day
    birnou

    Yes its exactly the same thing happening as explained by birnou. It looks like some issues with hueman addon plugin. Please look into it.

    Hi @birnou @jafaloo, would you mind contacting me with this form. I would like to conduct more in-depth investigations about your issues and might need to connect to your systems if you are fine with it.
    Thanks for reporting the problem.

    hello Nicolas, it’s done… thanks for your attention… by the way… are you French ?
    have a nice day… birnou

    The problem has been identified and fixed for @birnou.
    It appeared that it was a WordPress issue ( a core ticket has been opened ) that can impact users who have activated the link widget ( WP_Widget_Links ).
    The next version will include a fix for the problem, and this should be fixed in WP core in the next WP intermediate update.

    Hi! Think I have the same issue (conflict between theme and plugin) and tried to solve it for days without any solution. I followed all recommendations (clear cache, test memory, plugins on/off etc) given in the different support questions/answers. I also had my hosting company look into it. They could replicate the issue, but not solve it and referred me to you. I hope you can help.

    My website works fine as long as the plugin Hueman Addons is not activated (only the home button in dashboard live preview does not work). But when Hueman Addons is activated (with all other plugins off) I can’t load the customizer (in live view: ball in black screen/gray layer over dashboard etc. and an error message: There was a problem when trying to load the customizer).

    Problem appears in chrome, IE, Edge, and on different computers. All is up to date (all plugins, Hueman theme 3.3.4, Hueman addons 2.0.7, WP 4.7, windows 10 etc).

    I really hope you can help me. Thank you very much in advance, Me

    Hi @meblog,
    Sure, I want to fix this problem.
    Can you please contact me with this form. I will probably need to connect to your site to identify and fix the problem.
    Thanks for reporting it.

    Hi Nicolas, thanks for your reply!

    There seems to be a conflict between the hueman theme and the Addons plugin. I tried to solve it for days, followed recommendations from the support group and other websites but without any solution. My hosting company could replicate the issue, but referred me to you. I hope you can help.

    My website and the customizer work fine as long as the plugin Hueman Addons is not activated (only the home button in dashboard live preview does not work). But when Hueman Addons is activated (with and without all other plugins off) I can’t load the customizer in live view. I get a ball in a black screen/gray layer over the dashboard and an error message: There was a problem when trying to load the customizer.
    The problem appears in chrome, IE, Edge, and on different computers. All is up to date (all plugins, Hueman theme 3.3.4, Hueman addons 2.0.7, WP 4.7, windows 10 etc).
    Problem also appears on english.meoverme.com

    I really hope you can help me. Let me know if you need more information.
    Thank you very much in advance, Me

    # SITE_URL: http://www.meoverme.com
    # HOME_URL: http://www.meoverme.com
    # IS MULTISITE : No

    # THEME | VERSION : Hueman | v3.3.4
    # WP VERSION : 4.7
    # PERMALINK STRUCTURE : /%postname%/
    # 12 ACTIVE PLUGINS :
    – Akismet (version 3.2)
    – Backup (version 1.1.30)
    – BackWPup (version 3.3.4)
    – Contact Form 7 (version 4.6)
    – Google AdSense (version 1.2.1)
    – Google Analytics by MonsterInsights (version 5.5.4)
    – Hueman Addons (version 2.0.7)
    – Jetpack by WordPress.com (version 4.4.2)
    – Link Checker (version 1.4.0)
    – Wordfence Security (version 6.2.9)
    – WP Smush (version 2.5.2)
    – Yoast SEO (version 4.0.2)

    # PHP Version: 7.0.14
    # MySQL Version: 5.6.28-76.1-log
    # Web Server Info: Apache

    # WordPress Memory Limit: 768MB
    # PHP Memory Limit: 768M
    # PHP Upload Max Size: 128M
    # PHP Post Max Size: 128M
    # PHP Upload Max Filesize:128M
    # PHP Time Limit: 0
    # PHP Max Input Vars: 1000
    # PHP Arg Separator: &
    # PHP Allow URL File Open:Yes
    # WP_DEBUG: Disabled

    # Show On Front: page
    # Page On Front: (#0)
    # Page For Posts: Verhalen(#112)

    @nikeo Hi Nicolas, I just sent you the form. Please let me know if you didnt receive it. They are working on the internet, and mine fell out (hmpf!).

    @meblog I received it thanks.
    I will reply to you by tomorrow to find a fix for the problem.
    Thanks !

    I am facing the same issue – Customiser works only after deactivating the Hueman Addons plugin.

    Hi @dakshita, do you have the latest version of Hueman and the Hueman Addons plugin installed ?
    Thank you

    Hi @nikeo. Even i am facing the same issue from last 3 months. And the forum is right. It was hueman add on plugin. Please help me out. And yes, i am using the latest version of theme and addons. Thanks.

    • This reply was modified 1 year, 10 months ago by  prabhakar266.

    @nikeo yes i am using the latest versions of both theme and the plugin

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)
  • The topic ‘Customizer Never Loads in Chrome with Hueman Addon Plugin Enables’ is closed to new replies.