Support » Plugin: Materialis Companion » Customizer doesn’t load on a child theme

  • I’ve create a child theme but when launching the customzier, the spinner keeps spinning, telling me to wait a while.
    Looks like the plugin is not fond of a child theme setting, because when I switch of the plugin the customizer loads in 1 second.

    Any suggestions?

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Marc Dahmen

    (@marc-dahmen)

    I’m having the exact same problem. Running WordPress 5.2.2, on a server running PHP 7.1.30, with Materialis Pro 1.0.178, and Materialis Companion 1.2.125.

    The site works fine on my localhost, but as soon as I push the content to a staging site, the Customizer won’t load.

    This is detrimental, as all the pages of my site are using the Materialis Companion plugin. If I turn that plugin off Customizer will function, but I lose all the functionality that I need from the Materialis Companion plugin.

    I’ve read that other people are having the same issue with Mesmerize, which is a theme created by the same folks as Materialis, and Mesmerize also has a companion plugin authored by the same person who created Materialis Companion.

    Were you able to find a solution? I’ve tried numerous things, including increasing the memory allocation to PHP, enqueuing the parent theme before the child theme in functions.php, and adding scripts to htaccess, and creating a php.ini file.

    No luck so far.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.