Support » Plugin: Customizer Social Icons » Customer Won’t Load With this Plugin

  • Resolved cogdog

    (@cogdog)


    As of latest WordPress update, my Customizer for my sites using it will not fully load, All I see is “You are Customizing” but the rest is grey. Chrome inspector is showing an error in load-scripts.php

    Uncaught TypeError: Cannot read property 'replace' of undefined
        at Function.m.template (load-scripts.php:25)
        at HTMLHeadingElement.<anonymous> (load-scripts.php:28)
        at HTMLHeadingElement.<anonymous> (load-scripts.php:3)
        at Function.each (load-scripts.php:2)
        at a.fn.init.each (load-scripts.php:2)
        at Ha (load-scripts.php:3)
        at a.fn.init.replaceWith (load-scripts.php:3)
        at f.attachEvents (load-scripts.php:9)
        at Object.<anonymous> (load-scripts.php:3)
        at i (load-scripts.php:2)
    

    The Customizer works fine when I disable this plugin. I have isolated issue by turning off all plugins one by one.

    For now, to use my customizer, I have to deactivate this plugin, make changes, and re-activate. I really really like this in a theme I have built. I hope it can br fixed.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Err, typo in title should be “Customizer”, but still, this plugin breaks my site. Please help.

    Hello? Hello? Waving arms at the developer of this plugin? It breaks the Customizer?

    Bueller? Bueller?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Customer Won’t Load With this Plugin’ is closed to new replies.