WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WordPress Related Posts » [Resolved] Custom_field_1 not resizing

[Resolved] Custom_field_1 not resizing

  • coolfiber18

    @coolfiber18

    hello. im using custom_field_1 as basis for my images but they dont get resized. i use only the direct link of the image ending with .jpg. the images appear but they dont get resized when using the theme options large/medium/small. i still had to use the custom theme to make it resize. what im curious about is why images from custom_field_1 dont get resized when using large/medium/small options.

    btw, the image urls im using are from image hosts online. maybe it has something to do with it? again, i am using the actual direct link with the .jpg extension.

    thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • coolfiber18

    @coolfiber18

    hm… it works in another pc. odd…

    i deleted and reinstalled the plugin and noticed the previous settings were still there. why were the previous settings still there even when i deleted the plugin already? i want to permanently delete the previous settings before reinstalling. how do i do it?

    coolfiber18

    @coolfiber18

    i think i got it. something is wrong with my theme. i changed the theme to twentyeleven and it was fixed. now i have to figure out what is wrong with my custom theme T_T.. anyone have any ideas? cuz in my other wamp-installed pc it works even with the custom theme. X_X

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] Custom_field_1 not resizing’ is closed to new replies.
Skip to toolbar