Support » Plugin: Flexible FAQ » Custom taxonomy

  • My guess is that I could figure out the answer to this if I learned the innards of custom taxonomies, but I think this is a small detail that you will want to address, so I am posting here first.

    The issue: on some pages, the name of the FAQ Category custom-taxonomy will appear, but on other pages it will not appear.

    Website: http://www.hunterthinks.com
    Example link that shows name
    Example that does not show name

    I use different functions to retrieve the category name, and it seems to me that because I am doing that, I am messing up your code. The following is from my header.php

    <h2 id="section_name">
        <?php
          if ( is_single() )
            { global $post;
              $categories = get_the_category($post->ID);
              echo '<a href="'.get_category_link($categories[0]->term_id ).'">'.$categories[0]->cat_name.'</a>';
            }
          elseif ( is_archive() )
            { single_cat_title( '', true ); }
          else
            { bloginfo('description'); }
        ?></h2>

    My knowledge of WordPress functions is intermediate, at best. My guess is that you wrote code to connect the FAQ custom taxonomy to the single_cat_title() function, but did not think someone would do what I did and go directly at get_the_category() for custom post types. Or, I am completely wrong. 🙂

    On my to-do list, this is pretty low, and because this is my first custom post type and my first custom taxonomy, the learning curve is steep, so I am not in a hurry.

    Thanks for any help you can offer.

    https://wordpress.org/plugins/flexible-faq/

  • The topic ‘Custom taxonomy’ is closed to new replies.