Support » Plugin: Custom Product Tabs for WooCommerce » Custom Tabs not showing on WooCommerce / WooStroid2 using Elementor

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author yikesitskevin

    (@yikesitskevin)

    Hi @shaunbrickell,

    This looks like a known issue with some page builder plugins. Can you try using this filter function. Are you familiar with adding filter functions to your site?

    add_filter( 'yikes_woo_use_the_content_filter', '__return_false' );
    
    add_filter( 'yikes_woo_filter_main_tab_content', 'yikes_woo_custom_tab_content_filter', 10, 1 );
    
    function yikes_woo_custom_tab_content_filter( $content ) {
    
    	$content = function_exists( 'capital_P_dangit' ) ? capital_P_dangit( $content ) : $content;
    	$content = function_exists( 'wptexturize' ) ? wptexturize( $content ) : $content;
    	$content = function_exists( 'convert_smilies' ) ? convert_smilies( $content ) : $content;
    	$content = function_exists( 'wpautop' ) ? wpautop( $content ) : $content;
    	$content = function_exists( 'shortcode_unautop' ) ? shortcode_unautop( $content ) : $content;
    	$content = function_exists( 'prepend_attachment' ) ? prepend_attachment( $content ) : $content;
    	$content = function_exists( 'wp_make_content_images_responsive' ) ? wp_make_content_images_responsive( $content ) : $content;
    	$content = function_exists( 'do_shortcode' ) ? do_shortcode( $content ) : $content;
    
    	if ( class_exists( 'WP_Embed' ) ) {
    
    		// Deal with URLs
    		$embed = new WP_Embed;
    		$content = method_exists( $embed, 'autoembed' ) ? $embed->autoembed( $content ) : $content;
    	}	
    
    	return $content;
    }

    Let me know.

    Cheers,
    Kevin.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.