WordPress.org

Support

Support » Miscellaneous » Custom Smilies

Custom Smilies

  • I have installed custom smilies to my wordpress for my posts, pages and most importantly my comments. It works fine on the posts and pages but when i copied and pasted the code, i got a parse error. I have tried other smilies and they don’t either work or you cant custom them yourself.

    Please help because i’m really getting fed up with these smilies.
    Thank you

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • ails, I’m having the same issue with Custom Smilies. As with you, the smilies are working fine for posts and pages, but I’m also getting a parse error when attempting to leave a comment. I’ve tried setting the CHMOD of the init.php file to 777 as the author suggested, and have also tried a reinstall of the files. But I continue to experience the parse error.

    I know this was working for me correctly in WP 2.3.3 — but not now under WP 2.5.

    Does anyone have a thought on correcting this issue? I see there have been a number of downloads but almost no other similar reports. So is there possibly something quite simple that we’ve overlooked?

    Thanks.

    Hi there DebNCgal, i noticed there is quite a few posts regarding the same issue as us, yet there still isn’t any replies on how to fix this problem.

    Hey there this is a problem I had as well and was able to fix it easily. If you copied and paste the code for your comments.php page from the custom_smilies istallation page the code:

    <?phpif ( function_exists(cs_print_smilies) ) {cs_print_smilies();}?>

    is wrong there should be a space between php and if like this:

    <?php if ( function_exists(cs_print_smilies) ) {cs_print_smilies();}?>

    That seemed to clear up this issue for me! Hope it helps!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Custom Smilies’ is closed to new replies.
Skip to toolbar