Support » Plugin: WP RSS Multi Importer » custom posts gone

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • Plugin Author Allen

    (@amweiss98)

    Hi,
    What is the plugin you’re using to give you custom posts, etc. I’ve seen this once before and it may be related to a conflict with another plugin.

    Thanks,
    Allen

    Plugin Author Allen

    (@amweiss98)

    also, what is the theme you are using for your web site?

    Hi,
    I am using MediaStore theme, there is no plugin i use for the custom post, its in the theme’s options.

    Plugin Author Allen

    (@amweiss98)

    ok…that interesting as all the themes from that company run into conflicts with my plugin. not sure why. I’ll need to download one of their themes to see what is going on…they are the only theme that has this problem with my plugin.

    Plugin Author Allen

    (@amweiss98)

    also, I can see on their page the following:

    “Note: This theme uses custom post types for review pages instead of normal posts. Not all plugins work with custom post types but most do now.”

    ok, thats a bummer, i really like your plugin.
    hope you can maybe get a fix for that in the future thanks.

    Plugin Author Allen

    (@amweiss98)

    Hi,
    Not sure if you going to read this, but I may have figured out the problem you ran into with my plugin changing your permalinks..if you’re still interested, let me know here.

    Thanks,
    Allen

    Hi Allen,
    I interested in what you figured out. I am experiencing the same issue.

    Plugin Author Allen

    (@amweiss98)

    Hi
    Try going into the file in the /inc folder that is called rss_feed.php. There is a line there that is

    $wp_rewrite -> flush_rules();

    Comment out this line by placing 2 slashes before it //

    Save the file and see if that solves the problem.

    Thanks

    It works. Thanks so much!
    Just had to flush my permalinks again after commenting it out.

    Great plugin!

    Jono

    Plugin Author Allen

    (@amweiss98)

    Great. Glad to know this solved the problem.

    I had the same issue. Worst weekend ever until I found this thread. This issue also occurred on wpexplorer.com theme “Office” for custom post types and portfolio pages. // worked! Will this be fixed in future updates or will I need to go in and change again when I update?

    P.S. AWESOME plugin Allen, Thank you.

    Plugin Author Allen

    (@amweiss98)

    Hello
    I’ll pushing a new update today which will solve this problem…just update the plugin (2.5) in the next hour or so when it’s live.

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • The topic ‘custom posts gone’ is closed to new replies.