WordPress.org

Forums

MiniMU
[resolved] Custom Post Types not working with MiniMU (4 posts)

  1. jjust1
    Member
    Posted 2 years ago #

    Really need some help here. MiniMU is the best solution I've found for my current project of running multiple domains that share WP content.

    However, with MiniMU active, I can't get my custom post types to work.

    Here's my custom post type

    // Custom Post Types
    add_action( 'init', 'create_my_post_types' );
    
    function create_my_post_types() {
    	register_post_type( 'media',
    		array(
    			'labels' => array(
    				'name' => __( 'Media' ),
    				'singular_name' => __( 'Media' ),
    				'add_new_item' => __( 'Add New Media' ),
    				'edit_item' => __( 'Edit Media' )),
    			'supports' => array( 'title', 'editor', 'custom-fields' ),
    			'public' => true,
    			'hierarchical' => true,)
    	);
    }

    With MiniMU active I get 404s for single posts and on pages that list all my custom posts I get nothing. Just blanks. Nothing.

    Thanks for your help

    http://wordpress.org/extend/plugins/minimu/

  2. jjust1
    Member
    Posted 2 years ago #

    think it got it. just settings for minimu. will report back.

  3. Rhand00
    Member
    Posted 2 years ago #

    How were you able to solve this? My custom post still dont show up.

  4. jjust1
    Member
    Posted 2 years ago #

    yeah you can't have custom post types with the same name as pages or in this case the same name as "media" since that is used by the media library. the site gets confused.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • MiniMU
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic