WordPress.org

Forums

[resolved] Custom post type keeps logging me out (2 posts)

  1. mindbase21
    Member
    Posted 4 years ago #

    A bit of background first:
    I'm using an add-on domain (banhuarevolver.com) so the root of the site is a level deeper (primary domain is thecageclub.com). Tech support gave me some code for the .htaccess so that the wildcard would point subdomains to the right spot:

    # Skip rewrite if subdomain is www (we already know where www.addondomain.com is hosted, thanks to apache)
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\. [NC]
    # Extract (required) subdomain to %1
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^([^.]+)\.banhuarevolver\.com(:80)?$
    # Rewrite to /banhuarevolver/URL-path
    RewriteRule (.*) /banhuarevolver/$1 [L]

    And everything works fine with that .htaccess in my public_html folder and another .htacces file (with the that WordPress generated) in my banhuarevolver folder (where the multisite is installed)

    Now I've installed a plugin called Webcomic, which adds a custom post type (for uploading comics) but whenever I go to make a new such post, I get logged out.
    Now I'm not sure if this is an issue with the .htaccess, or subdomains or custom post types or the whole plugin. So any possible insight would be great.

  2. mindbase21
    Member
    Posted 4 years ago #

    Turns out a piece of javascript in the plugin was causing the logout. No idea why (it just ads a dynamic dropdown menu) but removed it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.