Support » Plugin: Page Builder by SiteOrigin » Custom HTML doesn’t work

  • Works good, and has a decent amount of functions, great for basic sites. Watch out for Chronoforms 5, they don’t play well together.

    • This topic was modified 2 years, 2 months ago by jfreak53. Reason: Updated review
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Andrew Misplon

    (@misplon)

    Hi @jfreak53

    Good to hear from you. Thanks for taking the time to send your feedback.

    Sorry to hear you’ve had a bad experience with the Custom HTML widget. Should this not perhaps be a support topic? The Custom HTML issue was resolved very quickly after it was reported after the WP 4.9 release. A fix released in the following Page Builder version. Which version of Page Builder do you currently have installed? If there is a new version pending at Dashboard > Updates, please, run it and check to see if the issue persists.

    Thanks

    https://siteorigin.com/thread/custom-html-and-html-anywhere-breaks-plugin/

    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by jfreak53. Reason: More information
    Plugin Author Andrew Misplon

    (@misplon)

    Thanks. I’ll reply in the support topic and assist further there.

    Plugin Author Andrew Misplon

    (@misplon)

    Hi again. Thanks so much for adjusting your review, that’s most appreciated. I’ve added further details about the plugin conflict in our support thread above. Unfortunately, the news isn’t good for using this plugin with Page Builder. The plugin in question is filtering all content, something we’re unable to get around. If you’d be prepared to consider another contact form plugin, please, let me know. We can perhaps suggest alternatives. Really sorry for this hassle, wish we could prevent the conflict.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Custom HTML doesn’t work’ is closed to new replies.