WordPress.org

Forums

Custom fields
[resolved] Custom fields section not displayed (4 posts)

  1. macw
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi!

    I upgraded a 2.x blog to the latest WordPress version (3.0.3).
    While editing or creating new posts the section "custom fields" is unfortunately not displayed. I can see the "custom fields" header bar, though the underlying "custom fields" area cannot be made visible.
    I have the same problem with the "comments" section on the same page. This is not visible, other than the "comments" header bar.

    I tried different things, including deactivating all my plugins. Still I have no solution on how to get this fixed.

    Does anyone have any clue?

    Thanks so much!

    Mac

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    Have you tried:

    - switching to the Twenty Ten theme to rule out any theme-specific problems?

    - resetting the plugins folder by FTP or phpMyAdmin? Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading the wp-admin and wp-includes folders from a fresh download of WordPress?

    - increasing the memory available to PHP?
    http://wordpress.org/support/topic/253495#post-1017842

  3. macw
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi esmi,

    I tried all these and eventually by uploading again the "wp-includes" folder the problem is gone.
    Uploading the folders was the last thing I could think of to solve this issue.

    Thank you.

    Cheers,
    Mac

  4. brettk80
    Member
    Posted 4 years ago #

    This may not represent your issue, but I had the same problem with the new wordpress v. 3.1. My issue was user error. There is a drop down menu that allows you to enable to disable certain areas of the Add New Post area. Here is a link to a screen shot that fixed my issue.

    http://grab.by/9nL4

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Custom fields
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic