Support » Plugin: Press Elements - Widgets for Elementor » Custom fields not showing

  • Hi,
    I’m just testing Press Elements Premium to display Custom fields.

    I have Genesis and Dynamik as theme.

    I first generated post type with WP Toolset.

    So then created a Elementor template to display the custom fields but when I add Post Elements – Template custom fields I get an undefined message.

    So then I wanted to use Press Elements Pro Integrations- Advanced Custom Fields. This required me to install ACF.

    I installed it and made some custom fields and added some data in those fields. Then tried the Press Elements Pro Integrations- Advanced Custom Fields but no field content showing in dropdown???

    • This topic was modified 2 years, 4 months ago by .
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • I’m trying to figure out how to do the same thing… did you ever find a solution?

    Hi,
    I am not familiar with the themes you are working, however, if you would like to get Custom Field/s presented in a page, there is quite a simple way you can try if you are willing to edit the functions.php in your theme.
    Locate your theme and edit the functions.php file, add to its end the following lines and save it:
    //
    function get_custom_field( $atts, $content ) {
    return get_field($atts[‘fname’]);
    }
    add_shortcode( ‘ke_get_field’, ‘get_custom_field’ );
    //

    In your theme editor/page builder in a text box or shortcode element in order to fetch/get/read the custom field add the following as stand-alone or inline with your text:

    [ke_get_field fname=’link_address’]

    the attribute/variable fname holds the name of the Custom Field as you added to that post/page.
    Save page and preview.
    With Elementor it works great.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Custom fields not showing’ is closed to new replies.