Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Custom Fields 3.4.2

[Resolved] Custom Fields 3.4.2

  • I cannot add custom fields now that I’ve upgrade to 3.4.2, Anyone solve this issue. I click Add and the button moves to a new location and does not do anything.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • This is a bug in 3.4.2, there is a trac ticket already and it looks like a patch is in the works. http://core.trac.wordpress.org/ticket/21829

    Ouch – I wish I’d known about this before upgrading. I heavily use Custom Fields on on of my sites which means I can’t update until it gets fixed!

    Please fix soon!


    Uffff. I am not the only one! Many facing this bug. i was working in custom fields today and upgraded asa i see update after that custom field didn’t function well. This should be a bug.
    Now am gonna downgrade and try it after at least couple of days.

    Moderator Sergey Biryukov


    WordPress Dev

    The fix is available in Hotfix 0.9: http://wordpress.org/extend/plugins/hotfix/


    I had discovered this bug last night and it has cost me a couple hundred bucks now in lost sales over the past week or so.



    Unfortunately the hotfix didn’t work for me. Downloadet, installed and activated but I do not get any custom fields on my post. I’m wp 3.4.2.



    My bad. I’m not worthy. Egg all over my face.

    I´ve totally missed the panel settings. Everything works A-OK now after I acivated the custom fields in the panel settings.

    This just shows how used I got to my old WP-rig…



    Thank you Sergey. I’ve registered just to thank you.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Resolved] Custom Fields 3.4.2’ is closed to new replies.