Events Manager
[resolved] Custom attribute data suddenly changed to "Array" (3 posts)

  1. freelance08
    Posted 1 year ago #


    We're using a few custom attributes on our site:


    They were working fine, and then at some point, our event adder person said that the existing values in there were changing to the word "Array". And new values wouldn't save; they would just say "Array" in the field after saving.

    For testing purposes, I created a new custom attribute:
    #_ATT{Test Attribute}

    It seemed to save my data ("test") just fine. So I guess it's only the pre-existing attributes that are affected by this.

    Any idea what that could be, and if there's any way to get those fields to work again, and/or get that data back?

    Thanks in advance for your help! (I tried searching for an answer but haven't found anyone talking about it.)


  2. caimin_nwl
    NetWebLogic Support
    Posted 1 year ago #

    This sounds like something may have resaved the data. Do you have any plugins installed that deal with custom fields?

  3. freelance08
    Posted 1 year ago #

    Hi caimin,

    Thanks for replying. No, we don't have any plugins that appear to use custom fields other than Events Manager. And actually, the changes first started showing up when we would update an existing event. Saving the event would kill the custom attribute values (and render them "Array").

    Thanks for your thoughts!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Events Manager
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic