WordPress.org

Forums

TinyMCE Advanced
Css Style Button Not Found (6 posts)

  1. venkat4india
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi...

    I use tinymce. I like css button functionality. It works fine. But I update your plugin 4.0.1. Atonce css button is disappear..

    So I Let you know that many beginner wordpress user use this css button function by tinymce.

    Kindly Update New Version With Css Button.

    Thanks

    https://wordpress.org/plugins/tinymce-advanced/

  2. cokeyblokey
    Member
    Posted 1 year ago #

    I too have the same problem since updating to WP3.9 and TinyMCE Advanced 4.0.1

    The 'Styles' button is missing.

    I also have the following warning on my Plugins page:

    The Advanced TinyMCE Config plugin requires attention: you are running TinyMCE 4.0 (WordPress 3.9 or newer) but the settings for the editor have not been updated. This can result in errors while editing, or the editor may fail completely.

    I am running a multi-site install of WP.

  3. cokeyblokey
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just realised that Andrew has already answered this question here: https://wordpress.org/support/topic/edit-css-style-button-missing?replies=4

  4. riomurphy
    Member
    Posted 1 year ago #

    I think this is resolved. Took me a bit but I found the styles.

    Check off the box in the advanced section that starts with "load the css classes", add the "formats" dropdown to your button bar and save. You will find the class styles in the dropdown.

    Debra

  5. Andrew Ozz
    WordPress Dev
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    The other message is from the Advanced TinyMCE Configuration plugin. If you used it to add some settings to TinyMCE 3.x, it's good to review them now as TinyMCE 4.0 is quite different.

  6. cokeyblokey
    Member
    Posted 1 year ago #

    Check off the box in the advanced section that starts with "load the css classes", add the "formats" dropdown to your button bar and save. You will find the class styles in the dropdown.

    Very strange - I don't have the 'advanced options' section????

    Maybe something to do with the fact I'm running the plugin in a multi-site environment...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • TinyMCE Advanced
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic