WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » CSS randomly disappearing

CSS randomly disappearing

  • nightrain811
    Member

    @nightrain811

    I’ve customized a theme for a blog based on the kubrick theme. You can see it here: http://revcompany.com/blog/

    For some reason, about once a day, the CSS begins to load only partially. After going into the admin panel and applying the theme again, it starts working. This has happened several days in a row now. Note that on my development server and my local setup, this problem has not occurred at all. The live site is on IX Webhosting.

    I am referencing the CSS files in the template header like so:

    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
    <link rel="stylesheet" href="/content/css/global.css" type="text/css" media="screen" />
    <link rel="stylesheet" href="/content/css/blog.css" type="text/css" media="screen" />

    I only have the mandatory info in the stylesheet.css file. All the styles are in global.css and blog.css.

    Does anyone know why this might be happening? Thanks!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • @mercime
    Participant

    @mercime

    one suggestion: 13 Errors, 15 warning(s), you need to take care of that.

    nightrain811
    Member

    @nightrain811

    thanks, there were a bunch of spans in the posts because i copied them from the previous site. now it’s validating…hopefully it’s fixed for good.

    nightrain811
    Member

    @nightrain811

    same thing happened today even with 100% vaild html. mind-boggling. I’m thinking it has to have something to do with the server setup, because it is still working perfectly on two testing servers with the same code (different config files of course)

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘CSS randomly disappearing’ is closed to new replies.