WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] css permalinkproblem and childpages dont work

[Resolved] css permalinkproblem and childpages dont work

  • Hi there!
    i have some problems with the childpages! At http://www.schnells.info i choose the css file based on the permalinks. For example /blog/ is yellow.css and /galerie/ is green.css.

    If you now visit http://schnells.info/gallerie/videos the child “videos” does work, but http://schnells.info/gallerie/videos/2007 does not.

    The page where seperated in three layers gallerie -videos and –2007. But the third layer doesn’t work. WP just displays the first and the second layer. Maybe someone knows why this doesn’t work?

    —–
    The second issue is the navigation on http://schnells.info/blog/ is not visible. I setup the posts page as Blog. As i already said, Blog is also a term for the style-choice and of couse a page (parent page for Archiv and so on).

    I don’t know why the navigation isn’t visible there… Does anyone can help?

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • So now i solved the issues!

    The navigation is now completely visible.

    if($wp_query->post->post_parent) $parent = $wp_query->post->post_parent;
    else $parent = $wp_query->post->ID;
    
    if(is_single () || is_home() || is_tag() || is_category() || is_404() || is_archive() || is_search()) $parent = 8;
    elseif($post->post_parent == 47 || $post->post_parent == 49) $parent = 12;
     ?>
    
    <!-- begin sidebar -->
    <div id="menu">
    	<ul>
    		<?php $parent_img = "<a href=\"".get_page_link($parent)."\"><img src=\"".get_template_directory_uri()."/images/navi_".style_color()."_01.jpg\" alt=\"Navigation Start\" class=\"nav_start\" /></a>";
    		wp_list_pages('child_of='.$parent.'&title_li='.$parent_img.''); ?>
        </ul>
    </div>
    <!-- end sidebar -->

    This is my solution 🙂

    And the other stuff with the gallery permalinks its also clear 🙂

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘[Resolved] css permalinkproblem and childpages dont work’ is closed to new replies.