Support » Plugin: Autoptimize » CSS Options breaks with PHP 7.3.1

  • Resolved Segmant

    (@segmant)


    Hi

    Im just in the process of updating our sites to use PHP 7.3.1 and with Autoptimize CSS Options turned on (only the 1st 3 options) the sites CSS is not read and the site is unstyled.

    At the moment I cant use the CSS options and PHP 7.3.1 (FastCGI Application served by Apache) is this a know issue?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    new to me, can you check the PHP errorlog for relevant errors?

    Hi, cant find any errors but yes, as soon as Autoptimize is activated, page has no CSS applied, turned off, page is again fine.

    Im going to clone the site and give you logins if I can, how can i send you these details?

    Thanks

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    you can mail me at futtta-at-gmail-dot-com 🙂

    Hi Frank (sorry, presuming thats your name)

    Of coarse the dummy site is running perfectly, have had no issues, i have found after really going through the server log file loads of these errors

    2019-02-12 17:27:49 Error 66.249.76.73 10552#0: *127092 open() "/var/www/vhosts/indycoffee.guide/httpdocs/wp-content/cache/autoptimize/js/autoptimize_1f67adb9cc6eea4ec0662f3b78f3b6a0.js" failed (2: No such file or directory) nginx error

    2019-02-12 17:35:58 Error 66.249.76.107 10552#0: *127363 open() "/var/www/vhosts/indycoffee.guide/httpdocs/wp-content/cache/autoptimize/css/autoptimize_eaaa9f45cc834e806590f9ed342e43ad.css" failed (2: No such file or directory) nginx error

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    looks like *something* cleared AO’s cache. as AO does not have it’s own cache clearing system, it’s off the hook 😉

    there are however plugins and themes (looking at you Divi) which think clearing AO’s cache is a good idea, so maybe that’s what was happening?

    Is there an option to solve this issue from the php ini editor for with some script for all the hosted website on the server?

    now I just use this script on the wp-config file:
    define( ‘CONCATENATE_SCRIPTS’, false );
    define( ‘SCRIPT_DEBUG’, true );

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    so do you have the exact same issue @yohanankap ? have you tried different CSS optimization options? anything in your PHP errorlog?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.