Support » Plugin: The Events Calendar » Critical error: the Add event dissapear from Dashboard and Calendar

  • I have big problem.
    After reinstallation of the plugin is disappered Add buton (Edit too). And its not possible to adding new or edit existing event.

    Please help
    THX a lot!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • I´ve got the same problem.

    And I´ve got the same problem…

    I had the same problem.
    I downloaded the archive manually and I imported into wordpress and it came back.

    Plugin Support alaasalama

    (@alaasalama)

    Hi @psychocircus @mlock and @liubovwp!
    Thanks for reporting this issue to us!

    Could you please first confirm that uninstalling the plugin either from WordPress Dashboard or via FTP then installing it again didn’t fix this issue?

    Also, do you have a theme installed on your website that has “TGM-Plugin-Activation” script?

    And I would appreciate if you can share your website’s system information following this guide by any mean you would like and make sure to hide any sensitive data.

    Thanks,
    Alaa

    Plugin Author Brian

    (@brianjessee)

    Hi everyone,

    To add to was Alaa said.

    We are trying to narrow down why this issue is happening, but so far we have been unable to reproduce.

    Have you previously activated The Events Calendar on the site before?

    If you deactivate and then activate again does it bring in the option to Add Events?

    Are you able to check your error logs and see if anything is in them?

    Can you try to download the plugin: https://wordpress.org/plugins/the-events-calendar/

    Then ftp or another file transfer method to your site?

    Finally, Can you please provide your System Info:
    Events > Help > System Information

    Please send it through this contact form, ( choose Help Accessing My Account:)

    https://theeventscalendar.com/contact/

    Add to the Comments or Questions Field:
    CC Brian, the link to this thread, and then add the System info under it.

    I know that is a lot of different things to try, but if at the very least you can do one of those and send the system information that would help us track this down.

    Thanks

    Brian

    Plugin Support Jaime

    (@jaimemarchwinski)

    Hi @psychocircus

    We just wanted to let you know that a fix has been released for this issue!
    Please try updating and let us know if you are experiencing any further issues. As always, we recommend running updates on your staging site before doing so on your live site, just to be on the safe side.

    Thanks again for your patience while we worked on getting this fixed!

    Thanks,
    Jaime

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.