WordPress.org

Forums

Create Page/Post - 404 (2 posts)

  1. Eend
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hi guys,

    I'm using the most recent version of WordPress and have encountered an issue that I've never seen before.

    Basically, when I try to publish a Page or a Post, WordPress directs me to a 404 page rather than publishing the post.

    What I've managed to find is that THIS ONLY OCCURS when I add content into the page/post. If I only enter a page title and then hit publish, it works perfectly fine.
    However, if I then try and edit that page/post and add content to it and then try to update, it goes to a 404 page again.

    A note:
    - This is a brand new installation of WordPress on a cPanel (Linux) hosting environment - It has not been migrated from a previous host/website

    What I've tried so far, but to no avail:
    - Reset permalinks
    - Reverted to default theme
    - Deleted autosaves/post backups from MySQL directly
    - Restored the most recent Wodpress update from within the Admin dashboard
    - Reset .htaccess

    After trying each of the above, the problem is still current.
    It appears it has something to do with the software saving the actual content of the page/post, as this is when the error occurs.

    Any ideas as to how to solve this?

  2. gerald@WPcustoms
    Member
    Posted 10 months ago #

    never heard of any rewrite issues with the_content in particular.
    Possibly you have a folder in your public_html which is named the same as your WordPress post\page? This may lead to a conflict between a real folder and a rewrite rule.

    Your htaccess only contains WordPress rewrite rules?

Reply

You must log in to post.

About this Topic