WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Crashes every time I post to my hosted WordPress Blog

[Resolved] Crashes every time I post to my hosted WordPress Blog

  • Everything works except every time I create a new post, it takes ages like its hanging, and then it crashes. The new post is added when I view my blog but I want to get around the lengthy hanging (and crashing) while it seems to communicate between WordPress and the domain where I have my blog posted. This is from work so I tried it at home, and although it hangs for ages as well during the posting process, it comes up with a message that I’ve requested to download this file on my PC. I click “cancel” and it is resolved. The new post appears in my blog but I have to go over this ordeal everytime I post. I’m a newbie to Blogs and WordPress and would greatly appreciate help, feedback, suggestions or whatever – thank you – the blog is hosted in a subdomain on a ISP using Cpanel

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Under Options:Writing try removing anything in Update Services and test again… Then report back.

    Thanks Yosemite – that worked in like a second and a half – thank you sooo much. Question – If I’ve removed all my pings from my update services (and it does not ping on post) what do you suggest as an easy way to maintain the auto-flow of work if I still want to ping every time I post?

    Try this: No Ping Wait

    Thanks heaps Yosemite -looks great – will upload asap – You are a CHAMPION and an inspiration for me to “pay it forward” and help others when I can – thank you once again

    Welcome!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] Crashes every time I post to my hosted WordPress Blog’ is closed to new replies.